Ut med det gamla!

Förändringens tid är här! Jag känner att något behöver hända på mitt kontor. Som ekonom spenderar jag större delen av min vakna tid på kontoret. På senare tid har jag känt att jag inte riktigt trivs och att jag inte känner mig särskilt upplyft av inredningen i rummet. Det som är det absolut viktigaste för mig, om jag ska trivas och känna mig hemma, är ljuset och belysningen. Det tror jag är mitt problem på kontoret. Allt ljus kommer från en stor lampa i taket, och från fönstret såklart men det är lite litet och vetter mot norr. Istället skulle jag vilja inreda med flera mindre ljuskällor, det skapar en mycket mer harmonisk miljö. Det som är högst prioriterat är en golvlampa, en riktigt snygg en som man verkligen lägger märke till när man kommer in i rummet. Någon som vet bra sajter med inspiration från olika kontor?

(Visited 1 times, 1 visits today)