Tjäna pengar på trading

Trading har blivit något av ett modeord och många vill försöka tjäna pengar på att trejda aktier och valutor. Det gäller dock att ha tungan rätt i munnen så att säga, men om du har det så är det inga problem att tjäna pengar på trading. Ju mer pengar du har desto lägre risk kan du också kosta på dig eftersom du då kan gå in i säkrare instrument.

Det finns få sätt att arbeta på som kan vara så stressfyllda som att tjäna pengar på trading. Beroende på vilken nivå av trading du sysslar med kan det antingen leda till att du spenderar hela dygn med att bevaka olika företag och marknaden eller om du gör det på en hobbynivå så kommer du bara titta till marknaden när tid ges. För någon som jobbar heltid med att tjäna pengar på trading gäller det att hålla koll på en stor mängd binära signaler och i viss mån även gamla aktiekurser. Allt detta kan leda till att man göra bra sälj och köp-beslut i rätt tid. Om man inte har det intresset eller kunskapen att jobba heltid med detta finns det gott om företag som kan hjälpa dig flytta på dina pengar. Skulle du vilja satsa på detta själv kan du via svenska banker bara köpa aktier som är med på den svenska börsen. Finns det istället utländska företag som du vill investera i får du ge dig ut på nätet efter olika trading sidor där det är fritt fram att köpa och sälja i hela världen.

Tjäna pengar på trading kan vara väldigt intensivt

Säker trading

Ett sätt att vara hyffsat säker när man trejdar är att hitta en aktie som rör sig lite fram och tillbaka i ett bolag som känns hyffsat stabilt. Om en aktie tenderar att gå upp med 10% och sedan falla tillbaka lika mycket så kan du swingtrejda på den dvs. DU köper aktier för t.ex. 10000 sek och när den har gptt upp med 10% så säljer du, sedan väntar du tills den har fallit tillbaka lika mycket och då köper du för hela det ”nya” beloppet dvs. 10% av 10000 + 10000 = 11000 sedan säljer du när den gått upp 10% igen och så fortsätter du på det här sättet. Det blir en ränta-på-ränta -effekt och du kan räkna ut hur måcket du tjänar genom att ta ursprungskapitalet (10000 sek) och multiplicera med uppgången (10%) och höja upp detta till antalet trejds. Om du kör 10 trades så blir det:
10000*1,1^10 = 25937.4 SEK, dvs du har ökat till kapital med 250% på 10 rundor.

(Visited 200 times, 1 visits today)