Försäkringar är en viktig del av ekonomin

Min aktieportfölj har utvecklats på ett bra sätt så här långt i år och istället för att förvalta mina aktier lika aktivt som tidigare har jag nu börjat se över mitt försäkringsskydd. Söderberg och Partners är ett intressant företag som kan erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar. De är mycket mer flexibla än till exempel en vanlig bank. Jag trodde inte att jag hade behov av en försäkring utöver det skydd som min hemförsäkring ger eftersom jag via den även får hjälp om något skulle hända när jag är ute och reser. En typ av försäkring som jag rekommenderar om man är det minsta osäker på sin arbetssituation är en inkomstförsäkring. Med en sådan får du tillbaka mycket mer än vad du annars skulle ha fått ut om du blir arbetslös. Det innebär att man kan få behålla upp till 80% av sin faktiska lön!

(Visited 1 times, 1 visits today)