Bröllop – en miljardindustri

Under det gångna året har jag varit på två bröllop. Min man tycker att jag aldrig kan slappna av, jag har naturligtvis funderat en hel del kring kostnaderna kring denna kärlekens högtid. Jag läste någonstans att ett genomsnittligt bröllop i Sverige går på strax över 54 000 kronor. förbered och planera var du vill hålla ditt bröllop i god tid. Ett annat råd är att börja spara så snabbt som möjligt. Jag antar att de flesta par bestämmer sig rätt snabbt för att gifta sig, att tiden för själva frieriet till bröllopsdagen inte överstiger ett eller två år. Varken aktier eller fondsparande känns särskilt aktuellt i det kortsiktiga perspektivet, ett vanligt sparkonto duger gott och väl. Självklart kan den som är sugen på ett framtida bröllop utan att ha träffat en lämplig partner föra över pengar till ett speciellt sparkonto. Om det inte blir något giftermål så kan ju pengarna läggas på resor eller annat livsnjuteri!

Ett par som gifter sig

(Visited 1 times, 1 visits today)