Bästa bank för bolån

Går du i tankar på att köpa din första bostad eller vill du kanske byta upp dig på fastighetstrappan? Då är det viktigt att du ser dig om efter alternativ när det kommer till finansiering för ditt kommande köp. Att betala en fastighet kontant är självklart ett bra val. Det är dock inte alla som har möjlighet till det utan måste låna pengar för att det skall bli realistiskt.

Bra bolån är bäst

Då är det smartaste att ta ett bra bolån, speciellt med ränteläget som vi har idag. För att hitta din bästa bank för bolån kan du välja att gå till en rad olika banker och jämföra vilka räntor de kan ge, samt vilka andra villkor som gäller. Med tanke på den nivån som räntan är på idag är det ett bra tips att försöka binda din ränta om du kan. Bolåntagare som väljer den korta tremånadersräntan ligger på lägsta nivån sen början av 2015. Prognoser pekar på att denna ränta kommer förbli låg ett tag framöver, så det är en bra tid att hitta bästa bank för bolån nu.

Hitta din bästa bank för bolån till din drömvilla

Bostadspriserna – Kommer det att gå upp eller ner?

JUst nu ser vi en viss avmattning i Storstadsregionerna, priserna har ökat mycket krafitgt de senaste åren och det gör att det bara blir naturligt att prisuppgonen mattas av något. Amorteringskravet gör också att priserna har slutat gå upp i samma takt som tidigare. Ökat byggande har också bidragit till en viss avmattning. Men efterfrågan på bostäder är fortsatt stark och därför kommer priserna att på sikt gå upp lite till. Frågan är om vi ser en bubbla som kommer att spricka eller om det är en fortsatt utveckling som är naturlig och beror på tillgång och efterfrågan på marknaden. Inflyttninge till storstadsregionerna ser ut att fortsätta och den trenden kommer inte att brytas på länge, om någonsin. Det är så mycekt bättre att bo i storstäder än ute på landet (oavsett vad vissa tycker) så det komemr bara att fortsätta.

(Visited 88 times, 1 visits today)